Saltar apartados

La sostenibilitat turística centra avui la Jornada del Grau en Turisme de la Universitat d'Alacant

 

JornadaGradoTurismo1
JornadaGradoTurismo2
JornadaGradoTurismo3
JornadaGradoTurismo4
JornadaGradoTurismo5

 

Alacant 27 de març de 2019

Avui es desenvolupa la Jornada del Grau en Turisme de la Universitat d’Alacant, que compta amb experts i professionals per a acostar l’alumnat a l’actual tema de la sostenibilitat en el turisme. L’activitat té lloc a la sala de graus Alfredo Orts, situada a l’edifici d’Òptica. Organitzada per la Facultat de Filosofia i Lletres. A les 9.00 hores inauguraven la jornada el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, Juan F. Mesa Sanz; el catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional i coordinador acadèmic del doctorat interuniversitari en Turisme, José Francisco Vera Rebollo; Jorge Pereira Moliner, director de la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts, i la coordinadora del grau en Turisme, Paz Such Climent.

José María de Juan Alonso, director Fundador de KOAN Consulting i fundador del Centre Espanyol de Turisme Responsable, ha sigut el primer ponent. El seguia Raquel Huete Nieves, directora general de Turisme de la Comunitat Valenciana i professora del Departament de Sociologia I de la UA.

 

Fotografies: Taller d’Imatge de la UA (FGUA).

Imatge 1: José María de Juan Alonso, director Fundador de KOAN Consulting i fundador del Centre Espanyol de Turisme Responsable.

Imatge 2: Raquel Huete Nieves, directora general de Turisme de la Comunitat Valenciana i professora del Departament de Sociologia I de la UA.

Imatge 3: D’esquerra a dreta, Jorge Pereira Moliner, director de la Càtedra d’Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts; el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, Juan Mesa Sanz, i el catedràtic d’Anàlisi Geogràfica Regional i coordinador acadèmic del doctorat interuniversitari en Turisme, José Francisco Vera Rebollo.

Imatge 4: La coordinadora del grau en Turisme, Paz Such Climent.

Imatge 5: Assistents

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464