Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Bankia renoven l'acord de col·laboració en Fòrum Alacant

El conveni que s’ha signat aquest divendres s’adreça a la realització d’un espai de debat que, de manera periòdica, reuneix destacats ponents amb professionals i actors qualificats d’àmbits diversos


Alacant. Divendres, 29 de març de 2019

La Universitat d’Alacant i Bankia han renovat l’acord de col·laboració a través del qual es desenvolupa periòdicament un espai de debat en el marc del Fòrum Alacant.

El rector, Manuel Palomar, i Olga García, directora territorial de Múrcia i Alacant i Jesús Ángel Cecilia, director de zona d’Alacant ciutat, per part de l’entitat financera, han subscrit aquest divendres la renovació del conveni que preveu una aportació econòmica per part de Bankia de setze mil euros per a l’organització i realització de les trobades informatives. Un acte en el qual també han estat presents, la secretària general de la Universitat d’Alacant, Esther Algarra i la vicerectora de Planificació Econòmica, Mónica Martí.

La iniciativa, que s’ha anant desenvolupant els últims anys, permet que ponents de primer nivell participen en un col·loqui en què es tracten qüestions d’actualitat i interès per al teixit socioeconòmic alacantí. Les trobades, que es realitzen en el marc del Fòrum Alacant, reuneixen de forma periòdica ponents amb professionals i actors qualificats d’àmbits diversos.

El rector ha assegurat que «aquesta iniciativa permet posar en contacte actors principals de diferents àmbits amb el teixit socioeconòmic de la província i l’acord amb Bankia fa que siga possible dur a terme aquest projecte».

Per part de l’entitat financera, Olga García ha destacat que «Fòrum Alacant ha aconseguit consolidar-se com un referent de debat amb un notable èxit en les trobades que s’organitzen de manera periòdica. És, sens dubte, una iniciativa útil amb la qual estem contents de poder col·laborar».

 

ConvenioUA_Bankia1
ConvenioUA_Bankia2
ConvenioUA_Bankia3

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464