Saltar apartados

La Universitat d'Alacant participa en UNIferia, primera fira virtual de la Crue per a futurs estudiants universitaris

De l’1 al 5 d’abril, oferirà informació sobre l’oferta de grau, els sistemes d’accés i beques de cinquanta-dues universitats

UNIferia_logo3

UNIferiaAlacant. Dimarts, 26 de març de 2019

La Universitat d’Alacant serà una de les cinquanta-dues universitats espanyoles impulsores d’UNIferia, la primera fira virtual per a futurs estudiants universitaris organitzada per Crue Universitats Espanyoles. L’objectiu de la fira és ajudar els estudiants que aquest curs decidiran el seu futur acadèmic a informar-se en línia i de manera personalitzada sobre tota l’oferta acadèmica de grau, els diferents sistemes d’accés, beques i sobre els passos necessaris per a poder cursar estudis superiors. De l’1 al 5 d’abril, una plataforma virtual permetrà als futurs universitaris vèncer les fronteres geogràfiques i temporals, informar-se i interactuar amb els diferents serveis d’informació i orientació de les institucions participants, amb un format modern i accessible.

UNIferia és una plataforma atractiva, accessible i en format responsiu, per a poder adaptar-se als dispositius mòbils. El visitant rebrà, a través de canals de xat, atenció personalitzada del personal especialitzat en informació i orientació de cada universitat. En el punt d’informació principal es podrà trobar informació general sobre el sistema universitari espanyol, així com un cercador per a localitzar estudis de les universitats participants en la fira, siga per tipus de branca de coneixement o per àmbit geogràfic etc. Per a poder participar d’una manera més activa, és necessari que els cibervistants es registren a través del portal: www.uniferia.org . El termini de registre ja està obert.

Conèixer l’oferta dels nous títols de grau, els diferents sistemes d’accés a la Universitat, les opcions de beques o d’internacionalització poden ser factors decisius per al futur professional dels joves. Per aquesta raó, el Grup de Treball dels Serveis d’Informació i Orientació Universitària (SIOU) ha treballat per a posar en marxa UNIferia, una eina que millora els canals de comunicació i garanteix la igualtat d’oportunitats sense les limitacions que tenen les tradicionals fires d’educació superior. 

Aquesta primera edició d’UNIferia constitueix el primer pas per a futurs projectes que tenen previst desenvolupar les universitats espanyoles per a obrir l’oferta formativa de postgrau i per a la possible internacionalització de les institucions participants.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464