Saltar apartados

El rector de la Universitat d'Alacant rep l'equip de voleibol de platja

El projecte dirigit per José Antonio Pérez Turpín va aconseguir notables èxits com la Copa del Rei la temporada passada

Representants dels equips femení i masculí han departit amb Manuel Palomar sobre la formació i l’esport en la vida universitària

 

VISITA_EQUIP_VOLEY_PLATJA1
VISITA_EQUIP_VOLEY_PLATJA2
VISITA_EQUIP_VOLEY_PLATJA3
VISITA_EQUIP_VOLEY_PLATJA4
VISITA_EQUIP_VOLEY_PLATJA5
VISITA_EQUIP_VOLEY_PLATJA6
VISITA_EQUIP_VOLEY_PLATJA7
VISITA_EQUIP_VOLEY_PLATJA8
VISITA_EQUIP_VOLEY_PLATJA9
VISITA_EQUIP_VOLEY_PLATJA10
VISITA_EQUIP_VOLEY_PLATJA11

 

Imatges de la recepció del rector a l’equip de voleibol de platja

 

Alacant. Dimecres, 6 de novembre de 2019

El rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, ha rebut aquest matí en el despatx rectoral l’equip universitari de voleibol de platja en un acte que ha servit de balanç de la temporada passada i en el qual els representants de l’equip han departit amb el rector sobre la disciplina que practiquen, sobre la seua formació i sobre les necessitats que requereix la combinació d’estudis acadèmics i la competició d’elit.

El projecte de tecnificació per a voleibol de platja, dirigit pel professor José Antonio Pérez Turpín, del Departament Didàctica General i Didàctiques Específiques, és un dels més reconeguts entre els conjunts federats que la Universitat d’Alacant presenta en esports molt diferents. Entre altres èxits, van destacar en la temporada passada el campionat de Copa del Rei, que va aconseguir la parella formada per Daniel Moreno i Óscar Jiménez, a l’abril a Maspalomas. A més, han aconseguit tres medalles d’or, sis de plata i un bronze en diferents campionats de circuits nacionals i internacionals, al costat dels metalls aconseguits en el Campionat d’Espanya Universitari (CEU), que van ser plata en masculí, bronze en femení, i en els Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU), que van ser or i plata en masculí, plata en femení i plata en mixt.

El rector de la UA ha convidat els esportistes presents a «continuar formant-se i continuar creixent en els estudis i en l’esport, per al que tindreu tot el suport d’aquesta Universitat». Per la seua part, Pérez Turpín es va mostrar orgullós dels esportistes que dirigeix i va comentar que «treballarem per a repetir els èxits de l’any passat i intentarem, amb treball i esforç, millorar-los aquesta temporada».

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464