Saltar apartados

L'Ajuntament i la Universitat d'Alacant promocionaran la formació acadèmica del màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània

 

Master_arrossos

 

Alacant. Dimecres, 6 de novembre 2019 Master_arroces2

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala i el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a treballar conjuntament en la promoció dels programes de Gastronomia que la institució acadèmica dedica a la formació i la professionalització «com un mitjà per a donar suport al desenvolupament empresarial en aquest sector que aporta un creixent impacte turístic i econòmic a la nostra ciutat», com han afirmat.

La Universitat d’Alacant va implantar el passat curs acadèmic el màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània en el qual incorpora noves línies d’investigació que afavoreixen la innovació i la transferència de coneixement en el camp de la Gastronomia.

Impulsat per la regidoria de Comerç i Hostaleria, que dirigeix l’edil popular Lidia López, l’acord marc preveu la concessió d’una beca de 4.000 euros per a sufragar els costos acadèmics del màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània de la UA.

L’alcalde d’Alacant va posar en valor aquesta iniciativa nova creada per la Universitat i va destacar que «la nostra ciutat es distingeix a nivell mundial a través de la seua gastronomia», i els va felicitar per impulsar un màster especialitzat en alta cuina mediterrània al qual va augurar molt d’èxit.

Per la seua part el rector de la Universitat d’Alacant va destacar que «la signatura d’aquest conveni per segon any consecutiu renova l’aposta de l’Ajuntament d’Alacant per la formació dels joves alacantins», Manuel Palomar també va assenyalar que «la beca implica fer un treball final de màster centrat en algun dels interessos de la gastronomia de la ciutat d’Alacant».

Aquesta és una de les iniciatives que s’impulsen per l’Ajuntament per a «fomentar i promocionar el turisme gastronòmic d’Alacant, un pilar fonamental en l’actualitat i en tendència a nivell mundial», va indicar l’alcalde qui al seu torn va assenyalar que durant aquest mes col·laborem amb tres esdeveniments, dos d’aquests nous, com són el pròxim Alacant Gastro Festival i la ruta gastronòmica de cullera, i acudirem també a la fira Gastrònoma que pròximament tindrà lloc a València.

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464