Saltar apartados

L'Associació Llatinoamericana de Control de Qualitat, Patologia i Recuperació de la Construcció reconeix la trajectòria de Salvador Ivorra

El catedràtic del Departament d’Enginyeria Civil de la Universitat d’Alacant ha rebut el Premi Jove Investigador Destacat o Productiu

 

Salvador_IvorraAlacant. Dilluns, 4 de novembre de 2019

El catedràtic del Departament d’Enginyeria Civil de la Universitat d’Alacant, Salvador Ivorra, ha sigut guardonat amb el Premi Jove Investigador Destacat o Productiu de l’Associació Llatinoamericana de Control de Qualitat, Patologia i Recuperació de la Construcció (Alconpat).

Aquesta associació destaca els èxits del sector de control de qualitat, patologia i recuperació de les construccions amb el lliurament de diversos premis a persones i treballs cada dos anys durant el Congrés Conpat 2019 que va tenir lloc el mes d’octubre passat a Chiapas, Mèxic.

Com recull Alconpat, «l’objectiu d’aquest reconeixement és estimular les professionals i els professionals de l’àrea de la construcció a investigar i impactar, des dels punts de vista econòmic, científic i tècnic amb els seus resultats, i enriquir l’aportació que la ciència de les construccions fa a la societat en general. Al mateix temps, pretén brindar un reconeixement públic davant de la comunitat a aquells socis i sòcies que, a través dels seus anys de trajectòria en l’àrea, han ajudat a enaltir la feina d’Alconpat».

«L’associació Alconpat reuneix a tots els països de tota Llatinoamèrica, i inclou les grans potències en el sector de la construcció com Brasil o Mèxic. Encara que la meua feina internacional ha estat molt més centrada a Europa, aquest reconeixement em fa reflexionar sobre dirigir més col·laboracions en direcció de Llatinoamèrica», destaca el catedràtic de la Universitat d’Alacant.

 

 

Alconpat

Alconpat Internacional és una Associació no lucrativa de professionals dedicats a la indústria de la construcció en totes les seues àrees, que conjuntament coadjuven a resoldre els problemes que es presenten en les estructures des del plans, el disseny i el projecte fins a l’execució, la construcció, el manteniment i la reparació d’aquests, que promou l’actualització professional i l’educació com a eines fonamentals per a salvaguardar la qualitat i la integritat dels serveis dels seus professionals.

 

Notícies relacionades:

La Universitat d’Alacant posa a prova la resistència de voltes de creueria davant moviments sísmics

La UA rep un premi de l'Associació de Consultors d'Estructures per la restauració de la ximenera ceràmica La Paz d'Agost (Alacant)

El catedràtic Ivorra anuncia un nou projecte del ministeri per a reforçar estructures contra riscos sísmics en la inauguració de la ximenera restaurada a Agost

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464