Saltar apartados

La Mostra de Teatre Espanyol d'Autors Contemporanis arriba al Paranimf de la UA amb Els dies de la nit

Maror Produccions posa sobre l’escenari l’obra de Joan Lluís Moreno el pròxim dimecres 

Teatro_contemporaneo1

 

Alacant. Dilluns, 11 de novembre de 2019

La Universitat d’Alacant i la Mostra de Teatre Espanyol d’Autors Contemporanis col·laboren un any més i, en aquesta XXVI edició, el Paranimf de la UA serà l’escenari de l’obra Els dies de la nit, obra de Joan Lluís Moreno representada per Maror Produccions. La cita serà aquest dimecres 13 de novembre a les 20 hores, amb un preu d’entrada de 12 euros.

Dirigida per Pep Cortés i protagonitzada per Neus Agulló i Tomàs Mestre, Els dies de la nit és una història de soledat, compartida i imposada, d’una parella de persones grans als quals només els queda la companyia mútua i la dels records, de vegades tan agres que seria millor acomiadar-se’n definitivament. María i Quico –més una que l’altre– fan memòria d’alguns moments de la seua vida passada i també del present: moments feliços per a intentar il·luminar els dies de la nit de la vida; moments dolorosos que fan la nit encara més fosca. I enmig dels dos, el record de la filla absent. Tendresa, humor, tristesa: la vida mateixa.

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464