Saltar apartados

Trànsit de Mercuri a la Universitat d'Alacant

 

MERCURI1
MERCURI2
MERCURI3
MERCURI4
MERCURI5

 

Alacant. Dilluns, 11 de novembre de 2019

El campus de la Universitat d’Alacant ha acollit avui una observació pública amb motiu del trànsit de Mercuri, un fet astronòmic que no tornarà a repetir-se fins a l’any 2032. Des de les 13.30 fins a les 17.30 hores, en el Rellotge de Sol de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UA, investigadors de l’Institut Universitari de Física Aplicada a les Ciències i les Tecnologies i del Grup d’Investigació d’Astronomia i Astrofísica han guiat els participants per a gaudir d’aquest esdeveniment amb telescopis.

A més d’estudiants, curiosos, i alumnat d’«Astronomia per a principiants» de la Universitat Permanent de la Universitat d’Alacant (UPUA), l’observació ha comptat amb la presència de la vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement, Amparo Navarro, acompanyada de la directora del Secretariat de Transferència de Coneixement de la UA, M. Jesús Pastor. Navarro ha agraït a l’equip d’investigadors la seua proposta i iniciativa per acostar l’astronomia a tota la comunitat universitària i població general.

L’acció ha sigut realitzada amb el suport d’UA Divulga, Unitat de Cultura Científica i de la Innovació (UCC+i) de la Universitat d’Alacant, projecte conjunt entre el Vicerectorat d’Investigació i Transferència de Coneixement i la Unitat de Comunicació.

 

Més informació:

Observació pública en la Universitat d’Alacant amb motiu del trànsit de Mercuri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464