Saltar apartados

La música en valencià protagonitza el Curs de Sociolingüística a la Seu Universitària de la Nucia

El curs comença divendres i arriba a la trenta-dosena edició de manera ininterrompuda

 

Curs_sociolinguistica_LaNucia

 

Alacant. Dimecres, 20 de novembre de 2019

La Seu Universitària de la Nucia acull durant dos caps de setmana, 22-23 i 29-30 de novembre, el XXXII Curs de Sociolingüística de la Nucia, dedicat aquest any a la música en valencià. Durant quatre jornades, experts analitzaran la música com a factor de normalització de la llengua.

El curs arriba a la trenta-dosena edició de manera ininterrompuda i està patrocinat per la UA, CEFIRE Alacant, Ajuntament de la Nucia, ISIC-IVITRA, Centre d’Estudis Catalans de la Universitat de Califòrnia a Santa Barbara, Internationales Institut für Iberische Studien de l’Otto-Friedrich Universität Bamberg, d’Alemanya, i el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats (Projecte Ref. PGC2018-099399-B-I00).

Coordinat pels professors Vicent Martines, Josep Martines , Josep Escolano, Jordi M. Antolí i Vicent Vidal (UA), el curs, que també compta amb comitès organitzadors i científics internacionals amplis, analitzarà durant quatre jornades l’ús de la música com a factor de normalització de la llengua amb cinc objectius principals: definir la funció que desenvolupa la música en la normalització del valencià; esbossar l’evolució dels grups, estils i consum de la música en valencià els últims anys, amb una atenció especial a la música actual, infantil i tradicional; identificar els mitjans i les plataformes de difusió de què disposa la música en valencià en el context posterior a la reobertura dels mitjans públics valencians; conèixer experiències de músics del panorama valencià actual, i compartir experiències pràctiques d’ensenyament a partir de la música en valencià.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464