Saltar apartados

La UA aposta per la conciliació laboral i posa en marxa una ludoteca gratuïta al MUA

Aquesta acció s’inclou en el Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre dones i homes de la UA i és una iniciativa dels vicerectorats de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat; Cultura, Esport i Llengües; i Campus i Tecnologia

 

Ludoteca_cast

 

Alacant. Dimarts, 26 de novembre de 2019

Com a iniciativa dels vicerectorats de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat; Cultura, Esport i Llengües; i Campus i Tecnologia, i dins de les accions previstes en el Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes (2018 - 2020), la UA ha posat en marxa un programa de Ludoteca, gratuït prèvia reserva, per a la comunitat universitària.

La Ludoteca, situada a les instal·lacions del Museu Universitari (MUA), és un espai dedicat al joc, que té com a finalitat promoure la qualitat de la vida infantil a través d’activitats ludicoeducatives que fomenten els hàbits de vida saludable, afavorisquen la participació infantil, la inclusió social i sensibilitzen sobre els drets de la infància, la igualtat i la sostenibilitat. El servei compta amb un monitor i està destinat a promoure la conciliació de la vida personal, familiar i laboral de l’alumnat, personal docent i investigador, i personal d’administració i serveis de la UA, a més del personal de la Fundació General de la UA i del Centre Superior d’Idiomes, amb fills i filles d’edats compreses entre 6 i 12 anys.

La Ludoteca donarà servei de 15 a 19.30 hores els dies lectius del curs, amb un màxim d’inscripcions de 15 per dia (per ordre d’entrada). Les inscripcions podran ser setmanals o per al dia actual si es realitzen abans de les 12 h.

 

Informació, contacte i condicions del servei

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464