Saltar apartados

La Universitat d'Alacant lliura els Premis a la Trajectòria, a la Innovació i a la Rellevància Professional en Turisme

La cerimònia de lliurament dels guardons que concedeix anualment l’Institut Universitari d’Investigacions Turístiques tindrà lloc el pròxim dilluns 2 de desembre a la sala multimèdia de l’edifici de Rectorat a les 17 hores

VII_PREMIS_TURISME

 Foto de família dels premiats en l'edició 2018

 

Alacant. Divendres, 29 de novembre de 2019

La sala multimèdia de l’edifici de Rectorat de la Universitat d’Alacant serà escenari el pròxim dilluns d’una nova cerimònia de lliurament dels Premis a la Trajectòria, a la Innovació i a la Rellevància Professional en Turisme, que lliura cada any l’Institut Universitari d’Investigacions Turístiques, un acte que començarà a les 17 hores i que comptarà amb la presència del vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis i del director de l’Institut, José Luis Gascó a més del director general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Herick Campos, el director general del Patronat de Turisme de la Diputació d’Alacant, José Mancebo i de l’edil de Turisme i Platges d’Alacant, María del Carmen Sánchez, entre d’altres.

Llopis serà l’encarregat d’obrir l’acte que comptarà amb la presència de Roland Shegg, d’HES-SO Valais-Wallis (University of Applied Sciences), Switzerland (Suïssa) qui oferirà la conferència «Managing tourism in a world of global online platforms» abans del lliurament dels guardons.

El premi a la Trajectòria Professional en el sector turístic recau en empreses o persones vinculades a aquest sector, no relacionades amb la vida política ni amb el vessant acadèmic, amb una activitat professional llarga i acreditada. El premi a la Innovació en Turisme reconeix empreses o persones que han obert i impulsat nous models de negoci innovadors i d’èxit o que apliquen la innovació a la gestió dels seus establiments, i marquen nous camins i maneres de fer en el turisme i el premi a la Rellevància Professional en Turisme, en aquest cas d’exalumnes de la Universitat d’Alacant.

 

Premis

El Premi a la Trajectòria Turística ha sigut per a José Andreu Pérez, reconegut professional de l’hostaleria i el turisme, amb una trajectòria que comença en els anys seixanta, des de la seua etapa de formació en prestigiosos establiments de l’època, com l’Hotel Berlín de Torrevella i el Restaurant Cabo Roig, referents de la professionalitat en el sector, en una època on la formació es feia en llocs de prestigi de la mà de grans professionals.

Noemí Mira Pascual rebrà el Premi a la Innovació Turística en reconeixement a la seua adaptació professional a la innovació que requereix l’entorn de l’economia digital i la disrupció tecnològica que en turisme han suposat les TIC i Internet. La decisió apunta que Mira Pascual «reuneix les aptituds i les actituds personals i professionals més demandades pel sector turístic d’avui. Ha aconseguit reinventar-se a si mateix en l’entorn digital, ha eixit de la zona de confort de llocs en alta direcció en el sector turístic i ha emprés com a CEO en la plataforma de viatges online Bookaris.com, creada fa ja més de 10 anys, i ha aconseguit conciliar, vida personal i laboral, una cosa tan anhelada per les dones i mares del segle XXI».

El Premi a la Rellevància Professional en Turisme d’exalumnes de la Universitat d’Alacant serà per a Victoria Puche Francés en l’actualitat directora general dels hotels Maya i Boutique Calas de Alicante i presidenta de l’Associació d’Hotels d’Alacant.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464