Saltar apartados

La Seu Ciutat d'Alacant analitza la Universitat Espanyola en el Tardofranquisme

Dues conferències integren aquesta proposta que tracta com la Universitat va tenir un paper important en els canvis esdevinguts en els últims anys del franquisme

 

 

CEU_Universidad_RafaArjones1

Alacant. Divendres, 4 d’octubre de 2019

La Seu Ciutat d’Alacant en col·laboració amb l’Arxiu de la Democràcia presenta un cicle de dues conferències sobre el paper de la Universitat Espanyola en el Tardofranquisme. Coordinades per Elías Alonso, les ponències començaran el pròxim dilluns 7 d’octubre a les 20 hores, a les instal·lacions de la Seu de Ramón y Cajal, 4.

La primera cita estarà centrada en «Dolores González, Enrique Ruano, Javier Sauquillo: protagonistas del movimiento estudiantil en los años setenta» i comptarà amb el guanyador del premi Comillas de Historia, Javier Padilla. La catedràtica de Geografia i Història i integrant del moviment estudiantil Isabel Alonso, actuarà com a moderadora.

El dilluns 14, Nicolás Sartorius, advocat, polític, periodista, escriptor i actiu militant antifranquista parlarà de «La dictadura pierde el futuro: el hervidero universitario», una conferència moderada per Manuel Alcaraz, professor del Departament de Dret Constitucional de la UA i exconseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464