Saltar apartados

La Seu Universitària d'Elda organitza la I Trobada per la Igualtat

Aquest dissabte, el Museu del Calçat acull la trobada organitzada per la seu de la UA juntament amb el centre Mujer Rural Elda, en la qual organitzacions, col·lectius i associacions posaran en comú les seues experiències en el camp de la igualtatAlacant. Dimarts, 1 d’octubre de 2019

Un total de 23 associacions, col·lectius i entitats que treballen en l’àmbit de la igualtat participaran dissabte, 5 de setembre, en la I Trobada per la Igualtat que organitza la Seu de la Universitat d’Alacant a Elda juntament amb el centre Mujer Rural Elda i que es desenvoluparà a la sala d’actes del Museu del Calçat de la vila.

En l’acte de presentació, que va tenir lloc dilluns, la directora general de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere de la Generalitat Valenciana, Almudena de Benito, coordinadora del centre Mujer Rural d’Elda; la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Elda, Alba García, i la directora de la Seu Universitària d’Elda, Rosario Navalón, van destacar que la trobada «té com a objectiu propiciar un entorn favorable perquè les associacions, col·lectius i entitats que treballen en temes d’igualtat, prevenció de la violència de gènere i apoderament de les dones en l’àmbit del Vinalopó i de la província d’Alacant puguen posar en comú iniciatives, projectes, expectatives, dubtes i neguits».

La trobada es desenvoluparà al llarg de tota la jornada del dissabte, des de les 9.30 fins a les 19.30 hores, amb un programa que començarà amb la presentació de l’acte i que dedicarà tot el matí a cedir la paraula als 23 col·lectius que han confirmat la seua participació. Després d’aquestes intervencions arribarà el moment del balanç i les conclusions de la jornada matinal.

Ja a la vesprada, la trobada es completarà amb la conferència «Mujer Líder resonante: 3 claves para liderar con inteligencia emocional», a càrrec de María Dosil, mentorcoach-trainer i experta en lideratge d’alt rendiment. Després de la seua intervenció, Sally Cortés presentarà el llibre Cuando callan las estrellas.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464