Saltar apartados

La UA reuneix més de 800 participants en PyConES, esdeveniment de referència nacional sobre el llenguatge de programació Python

Del 4 al 6 d’octubre, comptarà amb més de cinquanta ponents de tot el territori nacional i visitants d’Amèrica Llatina i els Estats Units

Els assistents podran participar en xarrades i tallers sobre Intel·ligència Artificial, robòtica, ciberseguretat, aplicacions científiques, entre d’altres

PyConES_2019

 

Alacant. Dijous, 3 d'octubre de 2019

La Universitat d’Alacant acollirà, del 4 a 6 d’octubre, la conferència més multitudinària d’Espanya al voltant del llenguatge de programació Python, PyConES 2019. En la setena edició d’aquesta, congregarà més de 800 assistents entre professionals del desenvolupament de programari, estudiants i entusiastes en general d’aquesta tecnologia.

La PyConES (inicials de Python Conference España) segueix el model de l’esdeveniment internacional PyCon que té rèplica en nombrosos llocs del món i que té sempre com a punt en comú Python, considerat el llenguatge de programació més utilitzat en l’actualitat per la versatilitat, la potència i la facilitat d’ús que té. El congrés compta amb el suport de més d’una trentena de patrocinadors, entre els quals hi ha Microsoft, Eventbrite, Ilion Animation Studios o la pròpia Python Programari Foundation.

Aquesta edició de 2019, organitzada conjuntament pel grup d’usuaris Python Alacant, l’Escola Politècnica Superior de la Universitat d’Alacant i l’Associació Python España, comptarà amb més de cinquanta ponents procedents de tot el territori nacional, i inclourà també visitants d’Amèrica Llatina i els Estats Units, i tres ponents plenaris d’un gran reconeixement en la comunitat.

Al llarg de tres dies els assistents tindran l’oportunitat d’assistir a xarrades i tallers pràctics sobre Intel·ligència Artificial, desenvolupament web, robòtica, educació, ciberseguretat, enginyeria de programari, anàlisi de dades, aplicacions científiques, entre altres temes.

La inauguració de l’esdeveniment, prevista el dissabte 5 d octubre a les 9 hores al Paranimf de la UA, serà a càrrec del president de l’associació Python España i desenvolupador de programari en Satellogic, Juan Luis Cano, i els integrants del grup d’usuaris Python Alacant i membres de l’Escola Politècnica Superior de la UA, Zuria Bauer i Daniel Domene.

En paral·lel a la PyConES, demà dia 4 d’octubre tindrà lloc un taller de programació amb perspectiva de gènere anomenat Django Girls. L’objectiu d’aquest és incrementar la presència femenina en el món de la tecnologia i conscienciar sobre la importància de la diversitat en tots els àmbits.

 

Programa PyConES 2019

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464