Saltar apartados

Creativitat i imaginació en la inauguració del curs de la UA que prepara professionals per a lelaboració de gelats artesanals

Organitzat pel Departament de Química Analítica, Nutrició i Bromatologia, enguany arriba a la dotzena edició



Alacant. Dijous, 17 d’octubre de 2019

La sala d’actes de la Facultat de Ciències ha acollit aquest matí l’acte inaugural del Curs d’Expert d’Elaboració Artesanal de Gelats, amb una conferència a càrrec de Brígida Hermida, antiga alumna del curs i guanyadora del premi Arte Heladero del curs 2017-18, que ha titulat la seua xarrada «Sueños helados». Després de la conferència ha sigut el president de l’Associació Nacional de Gelaters Artesans (ANHCEA) i director de la revista Arte Heladero, Luis Concepción, qui ha pres la paraula per a parlar d’«Heladería: de camino a la creatividad». Durant l’acte s’ha presentat el premi Heladerías Masiá, que premiarà el millor expedient d’aquesta edició del curs.

El Curs d’Expert d’Elaboració Artesanal de Gelats compta amb una gran tradició en aquest sector, tal com ha afirmat el director del curs, Juan Mora, el qual ha destacat que la majoria dels professors que hi intervenen «figuren en la llista dels més influents del món del gelat a Espanya». El curs, de caràcter semipresencial, té una duració de 200 hores des d’octubre fins a febrer i s’adreça a tot professional del sector que vol millorar i innovar.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464