Saltar apartados

La Càtedra de Responsabilitat Social de la UA i la Seu Universitària d'Elda proposen un taller sobre eines d'autodiagnòstic d'RS orientat a pimes de la zona

 

Curs_autodiagnostico

 

Alacant. Divendres, 25 d'octubre de 2019

Amb el curs «Com introduir criteris de sostenibilitat en les organitzacions i aprofitar les oportunitats de la nova Llei de la Generalitat per al foment de la responsabilitat social», la Càtedra de Responsabilitat Social GV- UA, en col·laboració amb la Seu Universitària d'Elda, permetrà a les empreses, entitats i treballadors autònoms aprendre a fer servir una eina d'autodiagnòstic desenvolupada per aquestes institucions que, aplicada de manera senzilla mitjançant un suport electrònic, pot reduir costos i simplificar l'elaboració de les memòries de responsabilitat social.

El curs és gratuït amb places limitades, motiu pel qual és imprescindible la inscripció prèvia. Es desenvoluparà el dimarts 29 d'octubre en horari de 16.30 a 20.30 h al Centro Cívico y Juvenil. Comptarà amb experts especialistes en responsabilitat social de la Càtedra de la Universitat d'Alacant i d'empreses especialitzades. A la inauguració assistirà Iñaki Pérez Rico, director general de Qualitat Democràtica, Responsabilitat Social i Foment de l'Autogovern.

La Llei 18/2018, de foment de la responsabilitat social, exigeix la creació de mecanismes per a verificar la memòria de responsabilitat social, raó per la qual aquesta eina pot ser de gran utilitat per a un futur reconeixement de qualsevol entitat com a socialment responsable per part de la Generalitat Valenciana. Aquest primer mostreig o anàlisi autodiagnòstic és el primer pas perquè les organitzacions desenvolupen un pla de responsabilitat social. La proposta s’adreça fonamentalment a petites i mitjanes empreses, que són les majoritàries en el teixit productiu valencià, perquè analitzen com la seua organització interioritza els paràmetres ètics, socials, laborals i ambientals, identifiquen els reptes de futur i els camps en què poden millorar.

 

PROGRAMA

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464