Saltar apartados

La Facultat de Ciències de la UA convoca el Concurs de Fotografia Sant Albert Magne 2019

 

Alacant. Dijous, 24 d'octubre de 2019

Un any més, la Facultat de Ciències de la Universitat d'Alacant ha dissenyat un ampli programa d'activitats divulgatives, culturals i esportives amb motiu de la festivitat del seu patró, Sant Albert Magne, que seran presentades els pròxims dies. Per a anar fent boca s'ha convocat el Concurs de Fotografia Sant Albert Magne amb dues categories: fotografia científica i fotografia de natura. En totes dues categories del concurs es concedirà un primer premi de dos-cents euros i un segon de cent euros.

Cada participant podrà presentar-hi fins a dues fotografies inèdites per a cadascuna de les dues modalitats. Les fotografies podran ser en blanc i negre, sèpia o color natural, i es presentaran necessàriament en dos formats, sobre suport de paper fotogràfic i en format electrònic JPG o GIF. El termini de presentació de fotografies acaba el 6 de novembre de 2019.

Tal com expressen les bases, s’admetran a concurs en aquesta categoria les obres realitzades mitjançant instruments i tècniques que s’usen de manera habitual en aquesta mena de fotografia. L’autor o autora ha d'especificar quina tècnica o procés ha utilitzat per a realitzar la imatge. No s'acceptaran obres que no siguen originals o inspirades en l’obra d’un altre autor. La facultat garantirà aquest particular mitjançant l’ús d’un programari específic per a comprovar-ho.

 

Premi_SanAlberto_Magne1
Premi_SanAlberto_Magne2
Premi_SanAlberto_Magne3
Premi_SanAlberto_Magne4

Premis Concurs de Fotografia Sant Albert Magne edicions anteriors

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464