Saltar apartados

Labaqua es vincula al Parc Científic de la Universitat d'Alacant

Amb la incorporació de la tecnològica ja en són vint el nombre d’empreses vinculades

 

LABAQUA1
LABAQUA2
LABAQUA3
LABAQUA4

Moments de la firma del conveni subscrit aquest matí

 

Divendres. Alacant, 25 d'octubre de 2019

Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant i president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, i Coral Robles, consellera delegada de Labaqua, han signat avui el contracte pel qual l’empresa alacantina es vincula al Parc Científic d’Alacant.

Com ha explicat la consellera delegada «Labaqua és una empresa de serveis especialitzada en consultoria, laboratori d’anàlisi i solucions ambientals, que ofereix a tots els seus clients un servei adaptat segons les seues necessitats específiques, complint uns estàndards de qualitat i rapidesa, fruit del treball que realitza dia a dia l’equip humà que forma la companyia». amb la seua vinculació al parc, s’incorpora a un ecosistema d’empreses intensives en coneixement i que comparteixen una visió de futur centrada en la innovació i en la transferència de talent des de la Universitat d’Alacant.

A més, des de Labaqua s’apostarà pel treball conjunt amb grups d’investigació de la UA mitjançant les activitats generades des del Parc Científic, a més d’intensificar la col·laboració amb els Serveis Tècnics d’Investigació de la Universitat.

En aquest sentit, Robles ha assenyalat que amb la seua vinculació «donarem un major caràcter científic a la nostra activitat i apostarem encara més per la recerca de talent en la comunitat universitària, per a desenvolupar coneixement de manera conjunta». La consellera delegada ha assenyalat que «en l’actualitat ja comptem amb dos doctorats industrials amb la UA, un sobre microplàstics en aigües de consum i un altre d’aplicació de metagenòmica en el medi ambient. La nostra idea és continuar enfortint la nostra relació científica amb la UA».

Per part seua, Manuel Palomar, president de la Fundació Parc Científic d’Alacant, ha mostrat la satisfacció «perquè el Parc Científic d’Alacant continua consolidant-se com una realitat capaç d’atraure importants empreses com Labaqua que tenen una clara vocació científica i innovadora i que troben en els serveis que ofereix el Parc un aliat en el seu desenvolupament innovador».

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464