Saltar apartados

La UA celebra la jornada Turisme Accessible i Responsabilitat Social

Prop de mig centenar de persones participen en els dos tallers i la conferència que oferia el program

Jorn_Turisme_RSC

Imatge d’un dels tallers de la jornada

 

Alacant. Dilluns, 28 d'octubre de 2019

L’Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Lletres ha acollit avui la celebració de la jornada Turisme Accessible i Responsabilitat Social, organitzada per la Càtedra de Responsabilitat Social de la Universitat d’Alacant amb la col·laboració de l’Institut Universitari d’Investigacions Turístiques.

La jornada ha consistit en dos tallers i una conferència que han ocupat des de les 12 hores fins a les 17.30 hores. En concret, el primer taller ha tractat sobre les «Necessitats de formació per al turisme accessible i responsable» i, moderat per Raquel Huete, ha comptat amb la participació de Luigi Leporiere, de PREDIF i Alunion; Antonio Espinosa, de VilaMuseu; Vicente Marhuenda, de l’Associació Provincial d’Hotels d’Alacant, i Salvador Lucas, de l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca.

El segon taller ha tractat sobre «Adaptació de l’oferta turística per a un turisme inclusiu. Bones pràctiques en turisme accessible». Moderat per Rosario Navalón, hi han participat Mayte García Córcoles, d’HOSBEC, i Raimundo Martín, del càmping Lo Monte, al costat de Pablo Rosser, Paola Pons, Marichel López i Antonio Fernández, dels ajuntaments d’Alacant, Alcoi, el Campello i Elx, respectivament.

Després del dinar, la conferència «L’accessibilitat com a eix de les destinacions turístiques intel·ligents: reflexions i desafiaments» ha tancat el programa. Amb entrada lliure, la jornada ha comptat amb prop de mig centenar d’assistents.

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464