Saltar apartados

Les Aules de Teatre de la UA i la Universitat d'Almeria porten les seues obres aquesta setmana al Paranimf

‘La tempestad’, representada per la UA, i ‘Nana’, a càrrec de la Universitat d’Almeria, es podran veure el dimarts 29 i el dimecres 30, respectivament

 

Alacant. Dilluns, 28 d’octubre de 2019

El teatre universitari serà el protagonista aquesta setmana de la programació cultural de la UA (ACUA), amb les obres La tempestad, a càrrec de l’Aula de Teatre de la UA, demà dimarts, 29 d’octubre, i Nana, que posarà en escena l’Aula de Teatre de la Universitat d’Almeria el dimecres 30. Les dues representacions seran a les 12 hores al Paranimf de la UA, amb un preu d’entrada de tres euros, en sessions especials per a IES, encara que obertes també a públic general. Nana oferirà una segona representació el mateix dia a les 20 hores.

‘La tempestad’. Aula de Teatre de la UA. Dimarts 29 d’octubre. 12 hores. Paranimf de la UA

 La_Tempesta_UA2

L’Aula de Teatre de la UA posa de nou en escena la seua creació del curs 2018/2019, La tempestad, de William Shakespeare. L’elenc de l’Aula de Teatre, amb el director Iván Jiménez al capdavant, proposa la recreació d’una «rondalla» meravellosa i plena de màgia, en la qual es mostra una atapeïda amalgama d’emocions i sentiments humans. Una proposta que transita entre la comèdia i el drama, la llum i la foscor, sense bons ni roïns; una radiografia de l’ànima dels personatges de Shakespeare, però amb un neó rosa. Representació en castellà. Entrada: 3 € en taquilla. Sessió especial per a IES, oberta al públic en general.

 

 

 

 

‘Nana’. Aula de Teatre de la Universitat d’Almeria. Dimecres 30 d’octubre. 12 i 20 hores. Paranimf de la UA 

 

 Nana_Univ_Almeria2

Nana trena una cadeneta de records al costat de les seues filles i nétes abans que el llit, el bressol, l’altar, i ara, la mortalla, reclame el seu cos. Nana és un homenatge a les dones que ens cuiden, les que són el pilar de cada família. Dones que són el llibre en què s’escriu la història familiar. Direcció: Diego Armando Alías Santos. Adj. direcció: Pilar Barbera. Aula de Teatre de la Universitat d’Almeria. Entrada: 3 € en taquilla. Sessió especial per a IES a les 12 hores, oberta també al públic en general. Sessió per a públic en general a les 20 hores.

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464