Saltar apartados

Els estudis de Turisme fan el XXV aniversari a la UA amb reconeixements als precursors d'aquests

La sala d’actes de l’edifici Germà Bernàcer va acollir el passat divendres la commemoració presidida pel rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar

 

Alacant. Dilluns, 7 d’octubre de 2019

La Universitat d’Alacant va commemorar el passat divendres el XXV aniversari de la posada en marxa dels estudis oficials de Turisme fruit de la col·laboració institucional entre la UA i l’antic Institut Turístic Valencià (ITVA). Estudis que, com a titulació de Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques (TEAT), fins a aquell moment depenien de l’Escola Oficial de Turisme de Madrid.

L’acte, presidit pel rector de la institució alacantina, Manuel Palomar, va comptar amb la presencia del degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Raúl Ruiz, de la vicedegana de la Facultat de Filosofia i Lletres, María Paz Such, del director de l’Institut d’Investigacions Turístiques, José Luis Gascó i del director general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Herick Campos.

El catedràtic Fernando Vera va impartir la conferència « XXV años de turismo en la Universidad de Alicante» abans de la taula redona moderada per Maria Paz Such amb Concepción Bru Ronda, directora de l’Escola Oficial de Turisme de la Generalitat Valenciana (1994). Marina Campello Herrero, tècnica en gestió turística del Patronat Municipal de Turisme i Platges d’Alacant, en representació de l’alumnat EOT-UA, curs 1994-1995. Vicente Marhuenda Pitarch, representant del sector turístic alacantí i professor de l’Escola Oficial de Turisme, curs 1994-1995 i Ana Ramón Rodríguez, professora titular del Departament d’Anàlisi Econòmica Aplicada de la Universitat d’Alacant, en representació del professorat de l’EOT-UA, curs 1994-1995.

Tots aquests, a més d’Antonio Gómez, en representació del personal d’administració i serveis, van rebre un obsequi en finalitzar l’acte.

 

ESTUDIS_TURISME1
ESTUDIS_TURISME2
ESTUDIS_TURISME3
ESTUDIS_TURISME4
ESTUDIS_TURISME5
ESTUDIS_TURISME6
ESTUDIS_TURISME7
ESTUDIS_TURISME8
ESTUDIS_TURISME9
ESTUDIS_TURISME10
ESTUDIS_TURISME11

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464