Saltar apartados

Inovare, la plataforma per a impulsar la transferència científica i industrial, inicia la seua activitat a Petrer i Torrevella

Aquesta iniciativa està promoguda per Hidraqua, la Universitat d’Alacant i Fempa

 

 

Alacant. Dijous, 10 d'octubre de 2019

Inovare, la plataforma per a impulsar la transferència científica i industrial, inicia la seua activitat a l’octubre. La iniciativa està promoguda per Hidraqua, la Universitat d’Alacant i Fempa i naix amb l’objectiu de formar un ecosistema heterogeni que enfortisca l’entorn empresarial a través de l’impuls d’iniciatives de transferència científica i tecnològica.

La primera de les sessions es farà a Petrer el 23 d’octubre a les 10h. a la Seu Universitària i el mes de novembre està prevista una nova sessió a Torrevella.

Aquestes jornades estan dirigides principalment a empreses que tinguen interès i fomenten el know-how en tecnologies diferencials, amb independència del sector d’activitat, així com emprenedors i startups d’una recent creació.

En la fase inicial s’incidirà a potenciar la col·laboració transversal i la divulgació del potencial creatiu i emprenedor, a través d’activitats com Testing One to One en la qual empreses tradicionals puguen analitzar i verificar productes o serveis innovadors en un context real provinent d’startups locals.

Per a inscriure’s en aquestes sessions i conèixer tota la informació del projecte s’ha habilitat la web www.inovare.es

 

Notícies relacionades:

UA, Hidraqua i Fempa creen una plataforma conjunta per a impulsar la transferència científica i industrial

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464