Saltar apartados

La Seu Universitària de la Marina tracta en una conferència els drets dels ciutadans europeus davant del Brexit

El catedràtic de la UA Jaume Ferrer imparteix la conferència

 

Alacant. Dijous, 10 d’octubre de 2019

El catedràtic de Dret Internacional Públic de la UA, Jaume Ferrer, també titular de la Càtedra Jean Monnet de la Comissió Europea, impartirà demà divendres 11 d’octubre a les 19 hores, la conferència «El Brexit y los derechos de los ciudadanos europeos». La cita serà a la sala d’actes de la Seu Universitària, Seu Universitària de la Marina (C/ Puríssima, 57-59. Benissa) amb entrada lliure limitada a la capacitat de la sala.

 

Jaume Ferrer

Catedràtic de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la Universitat d’Alacant. Ha exercit els càrrecs de director del Secretariat d’Ordenació Acadèmica, director del Departament de Dret Internacional Públic i Dret Penal i de director del Centre de Documentació Europea. És membre de l’Associació Espanyola de Professors de Dret Internacional i Relacions Internacionals i de l’Institut Hispanolusità Americà de Dret Internacional. Ha publicat quatre monografies i una trentena d’articles i estudis. Entre les línies d’investigació que segueix, es troben les dedicades a la responsabilitat internacional de l’Estat, el manteniment de la pau i la seguretat internacionals, la protecció internacional dels drets humans, la protecció internacional del medi ambient, l’acció exterior de la Unió Europea, i la responsabilitat internacional penal de l’individu.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464