Saltar apartados

La Universitat d'Alacant llança una nova versió de la seua aplicació per a mòbil més còmoda, intuïtiva i actual

 

UAapp_val

 

Alacant. Dilluns, 7 d'octubre de 2019

La Universitat d’Alacant actualitza la seua aplicació oficial, appUA, per a millorar l’experiència de l’usuari en usabilitat i navegació. Dirigida a tota la comunitat universitària, la nova app presenta una línia gràfica més actual i reforça la marca corporativa de la universitat.

A més d’una configuració més dinàmica i personalitzada dels serveis, una de les fortaleses de l’app és que incorpora la TIU d’una manera més accessible, útil i vàlida, ja que compta amb codi de barres i QR i informació sobre les funcions més rellevants de la targeta universitària. També s’optimitza la presència del calendari que permet sincronitzar les entrades personals dels usuaris amb els esdeveniments que proposa la institució.

S’hi incorpora el menú Destacats per a dinamitzar l’aplicació i facilitar l’accés a les accions més recurrents. El menú Acadèmic agrupa en un únic punt de menú les funcionalitats acadèmiques clau per a la universitat i l’estudiant: notes, assignatures, horaris i exàmens.

Com en versions anteriors, en l’aplicació es manté la informació pública de la universitat com ara l’oferta acadèmica, ubicació, notícies, xarxes socials, esdeveniments, reptes, notícies, etc., però presentats d’una manera més clara i accessible amb la possibilitat de visualitzar i compartir contingut

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464