Saltar apartados

Publicacions de la UA participa en la Fira Internacional del Libro de Madrid

El servei editorial de la Universitat d’Alacant presenta més de 20 títols en els expositors de la Unió d’Editorials Universitàries Espanyoles (UNE) i l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV)

La participació en aquest saló pretén mostrar el treball de l’editorial de la UA i, al temps, dinamitzar les relacions entre l’equip i el sector

 

Expositor_UA_Liber Vista_general_Liber1

Imatge: Expositor de Publicacions de la UA i vista general de Liber

 

Alacant. Dijous, 10 d'octubre de 2019

Amb més de 20 títols repartits en dos expositors, el Servei de Publicacions de la Universitat d’Alacant està present en la Feria Internacional de Libro, coneguda com a Liber, que té lloc des d’ahir i fins demà en la Fira de Madrid (IFEMA).

Repartida la vintena de títols en dos expositors de la Unió d’Editorials Universitàries Espanyoles (UNE) i de l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV), la participació del Servei de Publicacions de la UA cerca «donar visibilitat al treball d’edició que es fa durant tot l’any, promocionar les últimes edicions i, amb això, donar a conèixer també el treball dels nostres professors i escriptors, que són els que signen la majoria dels nostres títols», explica Vicente Navarro, editor de Publicacions de la UA que es troba en representació del servei en la Fira Liber.

Precisament, una altra de les funcions de la participació del servei en la fira passa per mantenir i millorar les relacions amb el sector. «A la fira ve molta gent del sector amb la qual solem treballar. Aquests dies a IFEMA s’aprofiten per a mantenir reunions, per a presentar i que ens presenten projectes i, en definitiva, per a dinamitzar i millorar les relacions de Publicacions en el sector editorial», afig Navarro.

La Fira Internacional del Libro, Liber, fa a Madrid la 37a edició. Organitzada per IFEMA i promoguda per la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya –FGEE–, aquest saló suposa la major trobada internacional del llibre en espanyol. En l’edició del 2018, que va tenir lloc a Barcelona (la seu s’alterna cada any entre Madrid i Barcelona), va comptar amb la participació de gairebé 11.000 professionals.

 

Notícia relacionada:

Publicacions de la Universitat d’Alacant present en la Fira del Llibre d’Alacant

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464