Saltar apartados

El Consell Social tracta les perspectives d'innovació i investigació sobre salut a la Universitat d'Alacant en la

Amb una conferència sobre edició genètica a càrrec de Francis Mojica com a eix, tindrà lloc el dimecres a Torrevella

FOTO_MOJICA

 

Alacant. Dilluns, 16 de setembre de 2019

El Consell Social de la Universitat d’Alacant farà aquest dimecres, dia 18 de setembre, la segona cita de Trobades Seus-Consell Social que, en aquest cas, està centrat en la salut. L’objectiu és mostrar les diferents perspectives d’investigació, innovació i turisme que desenvolupa la institució acadèmica alacantina en aquest camp i tindrà com a eix, la intervenció del microbiòleg i candidat al Nobel, Francisco Martínez Mojica.

Sota el títol «Perspectivas de Salud en la Universidad de Alicante: investigación, innovación y turismo», la cita tindrà lloc a les 12.00 hores al CDT de Torrevella i reunirà professionals sanitaris i de l’àmbit turístic, i també responsables públics i empresaris per a mostrar les iniciatives de la UA en aquest camp.

L’acte tindrà les intervencions del rector, Manuel Palomar, de la consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, de la vicepresidenta del Consell Social, Cristina Rodes, de l’alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón i del director territorial de Cajamar a Alacant, Manuel Nieto.

L’investigador de la Universitat d’Alacant Francisco Martínez Mojica farà una xerrada titulada «Editando nuestro ADN: incurable». Mojica és el descobridor de la tècnica CRISPR-Cas (eina d’edició del genoma), reconegut avui dia per tota la comunitat científica internacional per les importants aplicacions del seu descobriment en el camp de la Biologia i la Biomedicina.

Aquest és la segona de les Trobades Seus-Consell Social amb les quals es pretén promoure les relacions de la institució acadèmica amb l’entorn territorial, social i empresarial a través de les Seus Universitàries de la UA. El Consell Social de la Universitat d’Alacant, organitzador d’aquesta iniciativa, té com a objectiu crear un espai de trobada entre sectors productius i ser catalitzador del sector professional, empresarial, universitari i social per a crear sinergies entre tots aquests.

Cajamar patrocinarà l’organització i la realització de les trobades, igual que altres activitats que fa amb la Universitat d’Alacant, a la qual està vinculada a través del mecenatge d’accions esportives i culturals com els concerts solidaris de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat. Atesa la seua implicació i suport, l’entitat ha rebut enguany el reconeixement al Mecenatge Artístic i Cultural del Consell Social.

 

Notícies relacionades:

El Consell Social recorrerà les Seus de la UA per a reforçar el diàleg entre universitat, empreses i agents socials

El rector de la UA es compromet a obrir un nou campus a Dénia davant 'la implicació social, institucional i econòmica'

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464