Saltar apartados

La UA inicia el II Curs sobre Intel·ligència Estratègica per a millorar la gestió de la informació i el coneixement en organitzacions innovadores

Dirigit a empreses, emprenedors, associacions i professionals, els interessats a participar podran inscriure-s’hi fins al 30 de setembre de 2019

 

Alacant. Dimecres, 18 de setembre de 2019

La Universitat d’Alacant presenta la segona edició del Curs d’Especialització: Intel·ligència Estratègica per a Organitzacions Innovadores dirigit a empreses, emprenedors, associacions i professionals interessats a millorar la gestió estratègica de la informació i el coneixement per a competir des de la innovació.

La intel·ligència estratègica s’ha convertit en una pràctica empresarial indispensable per a competir en un entorn cada vegada més digital, tecnològic i globalitzat. De fet, Internet ha revolucionat l’accés a la informació, els recursos i les oportunitats de valor. No obstant això, en moltes ocasions resulta inabastable, i despertava riscos de saturació informativa o, fins i tot, portava les empreses al costós llast de «reinventar la roda».

Conèixer les últimes novetats dels competidors, monitorar sistemàticament tot el que ocorre en l’entorn, anticipar-se als canvis i prendre decisions informades, són alguns dels objectius d’aprenentatge d’aquest curs. Un programa semipresencial de 150 hores, ideat per a fer-se des de qualsevol lloc i al ritme que cada participant decidisca gràcies a les tres fases de formació que té: virtual, presencial i projecte final, per a portar la teoria a la pràctica.

El Curs d’Especialització: Intel·ligència Estratègica per a Organitzacions Innovadores presentat per la UA té un abast internacional i inclourà la participació en el «Workshop Intel·ligència Estratègica per a Organitzacions Innovadores». Una setmana intensiva de formació del 3 al 7 de febrer de 2020, amb experts professionals de referència en vigilància tecnològica i intel·ligència estratègica.

El curs, que començarà el pròxim 1 d’octubre, està promogut pel Departament d’Organització d’Empreses de la Facultat d’Econòmiques i Empresarials i l’Observatori Virtual de Transferència de Tecnologia de la Universitat d’Alacant, amb la col·laboració d’organitzacions com SCIP España, CDE Intel·ligència Competitiva, e-Intelligent i Institut Tecnològic d’Informàtica, entre d’altres.

Els interessats a participar podran inscriure-s’hi fins al 30 de setembre del 2019.

 

Més informació

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464