Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i Telefónica posen en marxa El Ático, el 'hub' tecnològic Alacant Open Future

Les sol·licituds d’accés d’empreses emergents de ‘gaming’ i indústria 4.0 es podran presentar fins al 31 d’octubre

 

conveni_telefonica6

En la imatge d’arxiu, visita institucional a l’espai que actualment ocupa El Ático

Alacant, 17 de setembre de 2019

Telefónica i Universitat d’Alacant s’alien per a posar en marxa Alacant Open Future, un nou espai d’impuls a empreses emergents anomenat El Ático, que s’incorporarà a la xarxa global. Fruit d’un conveni de col·laboració signat el mes de febrer, el hub El Ático està destinat a esdevenir un espai d’incubació i acceleració de projectes tecnològics que reculla el talent que emana tant de la Universitat d’Alacant com d’altres àmbits del territori, així com amb l’experiència de Telefónica Open Future. L’espai contindrà programes d’incubació, acceleració, mentors, matching amb altres empreses, testatge de producte, inversors, etc., tot això dins de l’entorn d’innovació oberta.

Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant, ha mostrat la seua satisfacció per la posada en marxa d’aquest important projecte. «Per a la Universitat d’Alacant, anar de la mà de Telefónica en aquest projecte és una aposta segura en la nostra vocació d’afavorir la innovació i l’emprenedoria tecnològica com a sector clau del futur de la nostra província.»


Es busquen empreses emergents de ‘gaming’ i indústria 4.0

Alacant Open Future llança la primera convocatòria en la plataforma global d’Open Future, per a seleccionar projectes des del 17 de setembre amb un termini per a la recepció de sol·licituds i inscripció de nous projectes emprenedors i estarà obert fins al 31 d’octubre. Un jurat compost per experts serà l’encarregat d’analitzar, avaluar i seleccionar els projectes finalistes. La participació és totalment gratuïta per als participants i la seua proposta està registrada en les bases legals que es publiquen en aquesta convocatòria.

El hub El Ático se centra en dues verticals estratègics, gaming i indústria 4.0. Les dues verticals tenen l’objectiu de donar suport a projectes tecnològics innovadors connectant-los a la realitat econòmica de l’entorn, i per a fer-ho compta amb la col·laboració d’un seguit d’empreses dels principals sectors productius de la província, per a afavorir així l’impuls de la necessària transformació de l’economia alacantina.Sobre Telefónica Open Future

Telefónica Open Future, com a part de l’àrea d’Innovació Oberta, és una xarxa global formada per més de cinquanta espais d’innovació amb presència en nou països. La plataforma ofereix oportunitats de negoci, a més de connectar emprenedors, institucions i empreses.

https://www.openfuture.org/

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464