Saltar apartados

Comencen les sessions informatives i les proves d'accés per a les Aules de Teatre, Dansa, Música i Debat de la Universitat d'Alacant

 

Alacant. Dilluns, 23 de setembre de 2019

El Servei de Cultura de la Universitat d’Alacant ofereix a tota la comunitat universitària (alumnat, PAS i PDI) la possibilitat de participar en les Aules de Teatre (Grup Clàssic i Grup Contemporani) Dansa, Música (Coral i Orquestra Filharmònica) i Debat, com a part de la línia estratègica de formació integral que té la Universitat.

L’Aula de Teatre de la UA (Teatre Contemporani i Clàssic) oferirà dues sessions informatives els dies 2 i 3 d’octubre a les 16.30 hores a la sala d’actes del Col·legi Major. La sessió informativa de l’Aula de Dansa Contemporània serà el 3 d’octubre, en el mateix lloc, a les 17.30 hores. Aquestes formacions són grups estables i els seus integrants participaran en muntatges anuals que s’estrenaran el mes de maig del 2020 al Paranimf de la UA, per a després fer gires per diferents sales de la província.

Per part seua, l’Aula de Música obri les seues proves d’accés a la Coral Universitària (del 25 de setembre al 2 d’octubre, de 18 a 21 hores a la sala salvador Allende del PIC. Baixos del Paranimf. Inscripció prèvia en: https://cvnet.cpd.ua.es/uaCuestionarios/preguntas.aspx?idcuestionario=8143&idioma=es;i a l’Orquestra Simfònica de la Universitat d’Alacant que tindrà les proves d’accés els dies 30 de setembre i 1 d’octubre al Paranimf de la UA, prèvia inscripció, fins al 26 de setembre. Bases de participació.

L’Aula de Debat en valencià tindrà la sessió informativa el 3 d’octubre a les 13 hores al Museu de la Universitat d’Alacant (MUA). Gestionada pel Servei de Cultura, vol promoure la pràctica del debat com una de les bases per a aprendre a parlar en públic, formar-se en oratòria i tècniques de debat, tenint com a llengua vehicular el valencià. Es fan cursos de formació i la possibilitat de participar en la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives.

En tots els casos, la participació està acompanyada d’una formació contínua.

 

Més informació:

https://cultura.ua.es/va/aula/debat/ -  ofi.cultura@ua.es

 

Cartell_sessions_Informatives
Cartell_proves_coral
Aula_debat_UA
Proves_accés_Ofua

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464