Saltar apartados

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials dóna la benvinguda a les Pràctiques Externes del nou curs

 

FacEcon_practiques
FacEcon_practiques2
FacEcon_practiques3
FacEcon_practiques4

 

Alacant. Dimecres, 25 de setembre de 2019

La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials ha donat la benvinguda a les Pràctiques Externes d'aquest nou curs amb la III Edició de Pràctiques Meeting Point, en què l'alumnat ha tingut l'oportunitat de conèixer les empreses que participen en el programa en aquest curs, parlar amb els responsables i resoldre dubtes.

Les empreses que formen part del Programa de Pràctiques Externes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials relacionades amb les titulacions d'ADE, Economia i TADE són: Aceitunas Cazorla, Eurocaja Rural, Everis, Hijos de Manuel Crespo, Mediterráneo SGI, Sha Wellness Clinic i Touratech, i en l'àmbit de Publicitat i Relacions Públiques: Cableworld, Grupo Enfoca, Producciones Baltimore i Webpositer.

L'Oficina de Pràctiques Externes i Ocupabilitat, a més de la gestió del programa de pràctiques, realitza altres activitats, com són els esmorzars amb empreses i conferències destinades a la inserció en el mercat de treball de l'alumnat de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, amb l'objectiu últim que els nostres estudiants complementen la seua formació.

També organitza altres activitats dirigides als tutors externs d'empreses i institucions col·laboradores amb diversos esdeveniments formatius, així com amb el lliurament de premis i diplomes com a mostra del nostre agraïment.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464