Saltar apartados

La filòsofa Adela Cortina ofereix dilluns una conferència sobre l'ètica en l'empresa

La Càtedra de Responsabilitat Social de la Generalitat Valenciana en la Universitat d’Alacant organitza la ponència juntament amb la Fundació Etnor i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana

La seu de la CEV a Alacant acull la xarrada ‘El papel de la empresa en la sociedad’ aquest dilluns a les 19 hores

 

 

Alacant. Divendres, 27 de setembre de 2019

La conferència d’Adela Cortina, catedràtica de Filosofia de la Universitat de València, tractarà dilluns, 30 de setembre, a les 19 h a la seu de la CEV, al carrer d’Orense, la relació entre l’ètica i l’empresa com un dels pilars del desenvolupament sostenible.

La directora de laCàtedra de Responsabilitat Social de la Generalitat Valenciana en la Universitat d’Alacant, Irene Bajo, ha assenyalat que «ètica i empresa són termes que tradicionalment s’han percebut distanciats. No obstant això, la realitat actual demostra que ser ètic no solament és rendible, sinó que és indispensable».

L’experiència demostra que les empreses que sobreviuen i obtenen més bon resultats són precisament les que també han incorporat en la gestió diària un conjunt de valors morals que componen una nova manera d’entendre l’empresa, i la responsabilitat en forma part.

En la conferència, Adela Cortina oferirà una reflexió sobre les diferents maneres d’integrar l’ètica en els negocis i els beneficis associats.

«Des de la Càtedra de Responsabilitat Social cerquem promoure un model de gestió responsable entre les organitzacions i oferir-ne eines a través de formació, investigació i diverses publicacions», explica Irene Bajo, directora de la Càtedra de Responsabilitat Social.

Adela Cortina és catedràtica de Filosofia de la Universitat de València, membre de la Comissió Nacional de Reproducció Assistida i vocal del Comitè Assessor d’Ètica de la Investigació Científica i Tecnològica

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464