Saltar apartados

La UA acull una jornada informativa sobre el canvi demogràfic, la salut i el benestar

Orientada a la convocatòria d’ajudes europees Horitzó 2020 per a la investigació, tindrà lloc demà en l’edifici Germà Bernàcer

 

En la IMATGE, una part de l’equip de la UA promotor de les jornades

 

Alacant, dilluns 30 de setembre de 2019

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), la Universitat d’Alacant (UA), la Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic i Industrial (CDTI) organitzen una jornada informativa sobre les convocatòries del Repte Social 1: «Salut, canvi demogràfic i benestar», dins del Programa Marc Europeu d’Investigació i Innovació: Horitzó 2020. La cita tindrà lloc demà dimarts, 1 d’octubre, en l’edifici Germà Bernàcer de la UA.

Segons el responsable del projecte en la UA, José Valero, «l’objectiu principal és fer conèixer les oportunitats en projectes europeus per a investigadors en el camp de la salut». Valero, que reconeix que hi ha moltes oportunitats en el camp de les TIC, puntualitza que es tracta d’«oportunitats en un sentit ampli i no sols en el sentit clínic o farmacològic».

Durant la jornada es tractaran casos d’èxit de diferents perfils d’investigació: universitat, hospital i empresa explicaran qüestions bàsiques com el context polític, les prioritats dins del Repte 1, les claus per a reeixir en les propostes i les oportunitats de finançament de la investigació en salut que ofereixen els Estats Units, a través dels National Institutes of Health (NIH).

La jornada informativa s’emmarca en l’Estratègia de la Generalitat Valenciana de Coordinació en R+D+I, que pretén incrementar i millorar la participació dels agents de la innovació identificant les claus per a presentar projectes a les convocatòries del programa europeu Horizonte2020, incrementant les seues possibilitats d’èxit. Des de l’Oficina de Gestió de Projectes Internacionals de la UA, OGPI, destaquen la importància de conèixer el funcionament dels projectes europeus, no sols per l’incentiu econòmic que impliquen, sinó pel posicionament institucional i científic internacional que aporten.

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464