Saltar apartados

Raïm, concursos, música i degustacions entre les activitats de la Benvinguda als Estudiants en la Universitat d'Alacant

Fins dijous, els baixos de la Biblioteca Universitària ofereixen als nous estudiants informació sobre tota l’activitat complementària que poden trobar a la universitat amb diferents activitats cada dia

‘De la mà cap al saber’, d’Ismael Abid, ha guanyat el concurs Un Lema per a la Universitat d’Alacant

 

BienvenidaUA_1
BienvenidaUA_2
BienvenidaUA_3
BienvenidaUA_4
BienvenidaUA_5
BienvenidaUA_6
BienvenidaUA_7
BienvenidaUA_8
BienvenidaUA_9
BienvenidaUA_10
BienvenidaUA_11
BienvenidaUA_12

 

Alacant. Dimarts, 24 de setembre de 2019

A les 12 en punt, els congregats a la plaça de la Igualtat de la Universitat d’Alacant han pres dotze grans de raïm al ritme de batucada per a donar la benvinguda al nou curs universitari que, com cada any, ofereix tota mena d’activitats. Als baixos de la Biblioteca Universitària, els alumnes tenen l’oportunitat, fins dijous, de conèixer tots els serveis de la UA amb una àmplia oferta en matèria d’esports, cultura, llengües, voluntariat, biblioteques, Consell d’Estudiants, Universitat Saludable, Responsabilitat Social o Igualtat, entre altres propostes.

La vicerectora d’Estudiants i Ocupació, Nuria Grané, ha obert l’acte d’inauguració en la plaça de la Igualtat en què ha destacat que «aquesta cita anual ofereix la possibilitat als nous alumnes de descobrir tot un món de possibilitats que els ofereix la Universitat d’Alacant». Per la seua banda, el rector, Manuel Palomar, ha sigut l’encarregat de lliurar el premi del concurs Un Lema per a la Universitat d’Alacant, que ha guanyat l’estudiant Ismael Abid Cantador amb «De la mà cap al saber».

Prop de quaranta activitats componen l'agenda per als tres dies de benvinguda als nous estudiants en què s'han programat tallers, exhibicions, jocs, degustacions, actuacions, concerts o jornades de portes obertes entre altres activitats. Els diferents serveis de la Universitat d'Alacant estaran presents en estands situats en els baixos de la Biblioteca Universitària, on els nous estudiants podran conèixer tota l'oferta de formació complementària que els ofereix la universitat.

 

Notícies relacionades:

La Universitat d'Alacant programa tres dies d'activitats per a donar la benvinguda a prop de 6.000 nous alumnes

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464