Saltar apartados

La Universitat d'Alacant inverteix en formació en responsabilitat social

Professionals i alumnes han assistit al curs Comunicació Responsable, Reputació i Responsabilitat Social, organitzat pel Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat

 Alacant. Dimecres, 11 de setembre de 2019

En els seus quaranta anys de vida, la Universitat d’Alacant ha esdevingut un referent en la societat alacantina en camps com la formació, la investigació i la transferència de coneixement. El següent repte és ser-ho també en un àmbit tan transversal com és la responsabilitat social. Un objectiu que recull el Pla de Responsabilitat Social de la UA i en el qual s’emmarca aquest curs que ha organitzat el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, Comunicació Responsable, Reputació i Responsabilitat Social, adreçat a professionals de la comunicació, alumnes i professionals del sector.

La jornada s’ha dividit en dues sessions, una primera enfocada a la «Comunicació responsable, reputació i marca», que ha tingut com a protagonistes Elena Galante, especialista en responsabilitat social i sostenibilitat, i Paco Hevia, director sènior responsable de l’Àrea de Comunicació Corporativa de Llorente y Cuenca, consultoria global de comunicació i assumptes públics. Una primera part en què han tractat la rellevància que ha adquirit la responsabilitat social en la societat i la importància d’implementar-la per a les empreses de manera transversal.

La segona sessió del curs, «Anàlisi de les tendències i recursos existents en la comunicació responsable», ha sigut a càrrec de la fotoperiodista Ana Palacios, amb la ponència «Cómo comunicar y hacer periodismo sin caer en el sensacionalismo ni en los tópicos».

La vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, María José Rodríguez, ha remarcat la importància de dur a terme accions de formació que impulsen la implementació de la responsabilitat social en tots els àmbits de la Universitat d’Alacant.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464