Saltar apartados

Fundació Lucentum i Universitat d'Alacant porten el filial de Lliga EBA a La Nucia

El segon conjunt del HLA Alacant jugarà com a local en la localitat de la Marina Baixa amb el nom de La Nucia Universitat d'Alacant FLBA 

 

Imatge: Acte de renovació del conveni entre Universitat d'Alacant i Fundació Lucentum amb Manuel Palomar, rector de la UA, i Antonio Gallego, president de Fundació Lucentum.

 

Alacant. Divendres, 21 d'agost de 2020

La Fundació Lucentum Bàsquet Alacant (FLBA) i l'Ajuntament de La Nucia van formalitzar la setmana passada un acord entre entitats amb la finalitat de desenvolupar un projecte esportiu que portarà l'equip filial del HLA Alacant a disputar els seus partits com a local en el municipi de la Marina Baixa. El conjunt competirà amb el nom oficial de La Nucia Universitat d'Alacant FLBA gràcies al conveni que, alhora, la Fundació Lucentum té vigent amb la institució acadèmica alacantina per a la promoció de l'esport de base i universitari.

El filial lucentí militarà aquesta temporada en Lliga EBA, categoria organitzada per la Federació Espanyola de Bàsquet, després d'haver competit en Primera Nacional la passada campanya. D'aquesta manera se sumen esforços entre tres entitats per a afrontar el salt de categoria.

De la mateixa manera, la Fundació Lucentum ha acordat amb el consistori nucier la creació d'una escola de bàsquet en la localitat que comptarà amb l'assessorament del club alacantí.

Aquesta nova escola a La Nucia suma esforços, encara que de manera independent, al conveni signat entre la Universitat d'Alacant i la Fundació Lucentum amb la qual col·laboren en la promoció de l'esport de base i les competicions universitàries i, principalment, en la formació acadèmica dels esportistes per als equips de la fundació a través del programa Lucentum Academy. La renovació del conveni entre la institució acadèmica alacantina i Fundació Lucentum es va formalitzar el mes de març passat en un acte amb el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el president de la Fundació Lucentum, Antonio Gallego.

 

Notícia relacionada:

La Universitat d'Alacant reafirma el seu compromís de col·laboració amb la Fundació Lucentum

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464