Saltar apartados

Pepe Barrena, premi nacional de Gastronomia, demà a la Seu Ciutat d'Alacant

El productor i crític gastronòmic participa en el cicle Gastronomia, Vi i Cinema amb la conferència audiovisual ‘Cine y Gastronomía: el panorama gastronómico ¡secuencia a secuencia!’

 

Alacant. Dimecres, 5 de febrer de 2020

Continua el cicle Gastronomia, Vi i Cinema en la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40) amb un nova sessió protagonitzada pel productor i crític gastronòmic Pepe Barrena, premi nacional de gastronomia i premi Euskadi de gastronomia, entre d’altres. La cita tindrà lloc demà dijous 6 de febrer a les 19 hores, amb la conferència audiovisual «Cine y Gastronomía: El panorama gastronómico ¡secuencia a secuencia!» En aquesta conferència, Pepe Barrena analitzarà la història del considerat cinema gastronòmic i plantejarà una reflexió sobre el que ha esdevingut en el món de la gastronomia. Una xarrada amb la projecció d’alguns dels millors fragments de pel·lícules mítiques, cartelleria i documentalisme, que inclou un particular «receptari» de plats de llegenda.

El cicle està coordinat per Joaquín Juan Penalva, Antonio Romero i Ángela Ruiz García; i organitzat per la Seu Universitària Ciutat d’Alacant, Gasterra –Centre de Gastronomia del Mediterrani UA-Dénia–, i Càtedra Carmencita d’Estudis del Sabor Gastronòmic, amb la col·laboració de l’Aula de Cinema de la Universitat d’Alacant.

 

 

Pepe_Barrena

 

Pepe Barrena

Productor i crític gastronòmic, expert i estudiós de la relació entre aquestes dues arts. Premi Nacional de Gastronomia, Premi Euskadi de Gastronomia i autor, entre d’altres, dels llibres col·lecció La Creatividad en la Cocina Vasca, Sabores y Paisajes, El placer de la carne, Comer de Cine, Ostras con Aghata i Revolution i La creatividad en la cocina española contemporánea. També és creador i promotor de Festivals de Cinema i Gastronomia (Cinegourland, Gastrovisión) i d’esdeveniments relacionats amb les altres arts (Ham Session, Look&Food, Food&Music Tour).


 

Notícia relacionada:

La Seu ciutat d'Alacant dedica un cicle a Gastronomia, vi i cinema

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464