Saltar apartados

Les eixides professionals de Traducció i Interpretació, a debat en les Tertúlia-cafè de Filosofia i Lletres de la UA

La iniciativa forma naix del Programa de Foment de l'Ocupació iniciat en 2016   

 

Charla_Cafe_Traduccion2

Alacant. Dilluns, 10 de febrer de 2020

La facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant reprèn un any més les accions encaminades a visibilitzar el futur professional de les persones que s'hi graduen amb el seu Programa de Foment d'Ocupació 2019-2020 Tertúlies-Cafè. L'objectiu és posar sobre la taula les eixides professionals, des de les més convencionals o conegudes a les més creatives, que ofereixen els diferents graus que es cursen en la Facultat. El cicle s'inicia amb el grau de Traducció i Interpretació demà dimarts, dia 11 de febrer, a l'Aula Magna de la Facultat, edifici 2, a partir de les 12 hores.

La tertúlia, organitzada a manera de taula redona, se centrarà en explicacions en primera persona de diferents casos d'èxit amb professionals en actiu. Moderat per Juan Miguel Ortega, comptarà amb la participació de Victoria Kiseleva, traductora intèrpret de la regidoria d'Immigració de l'Ajuntament d'Alacant; José Hernández, sport manager en Scott Sports de Suïssa i Lucía García Valcárcel, gestora de Soleil Traduccions d'Elx. A més de la taula redona, durant l'acte es farà una breu presentació del Màster en Interpretació Institucional.

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464