Saltar apartados

Samuel Piñeiro, director de Tecnologia de The Ocean Race, demà a la Seu ciutat d'Alacant

Piñeiro participa en la taula redona “De la volta al món de Magallanes-Elcano a la Volvo Ocean Race”

 

MesaRedonda_Pineiro

 

Alacant. Dijous, 13 de febrer de 2020

La Seu Universitària Ciutat d'Alacant organitza demà divendres, 14 de febrer, la taula redona “De la volta al món de Magallanes-Elcano a la Volvo Ocean Race” a les instal·lacions de Sant Ferran, 40, a les 19 hores. Participen en aquesta trobada Samuel Piñeiro, director de Tecnologia de The Ocean Race; Francisco Martín, capità de la Marina Mercant, i l'investigador i professor de la UA Tomás Mazón.

Samuel Piñeiro

Responsable de definir i implementar l'estratègia tècnica de The Ocean Race des del punt de vista de la xarxa i de la transmissió de TV a la seu a Alacant. Entre les seues funcions hi ha la de definir i implementar la tecnologia a bord dels vaixells (xarxa, connectivitat satel·litària, telemetria de vaixells, càmeres i TV Broadcast) i també, per a cada escala, la TV i la xarxa per a poder lliurar i transmetre el programa d'arribades dels vaixells i les carreres costaneres i l'inici d'una etapa.

Tomás Mazón

Professor titular de Sociologia del Turisme i membre de l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques de la Universitat d'Alacant. Va ser fundador dels departaments de Sociologia I i Sociologia II d'aquesta mateixa Universitat. És director de la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza Orts de la UA i membre de l'equip d'investigació consolidat “Planificació i gestió sostenible del turisme". Membre del Consell de Redacció de la Revista PAPERS de Turisme, dels consells consultius de la revista de la Casa da Geografia de Sobral, de la Universida de Estadual Val do Acaraú (al Brasil); de la revista Turismo & Desenvolvimiento (RT&D) de la Universitat d'Aveiro (Portugal); del consell editorial de la revista digital ciéntifica Gran Tour; del consell científic de la revista Encontros Científicos, Tourism & Management Studies; de la junta rectora del Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament d'Alacant. Ha dirigit i participat en més de trenta recerques i, com a resultat, ha publicat mig centenar de llibres, capítols de llibre i articles.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464