Saltar apartados

'La Bíblia contada per Xavi Castillo' arriba al Paranimf de la UA

 

Xavi_CastilloACUA

 

Alacant. Dilluns 17 de febrer de 2020

La programació d’ACUA d’aquest quadrimestre presenta La Bíblia contada per Xavi Castillo, un espectacle en valencià amb una versió despreocupada, còmica i actual de la Bíblia. La representació tindrà lloc dimecres,19 de febrer, a les 20 hores al Paranimf de la UA, amb un preu d’entrada de 5 euros (Llibreria Compàs, veu.ua.es/entradas i una hora abans en l’espai de la representació).

Xavi Castillo afirma que «des que vam començar a fer esquetxos còmics pels teatres i cafès teatre, sempre fèiem al final la mateixa broma: "I si muntem la Bíblia?"». Afegeixen que ara és un bon moment, «sobretot després de les reflexions que hem fet sobre els límits de l’humor. A més, hi ha moltes coses en l’actualitat que ens han portat als textos bíblics: declaracions de polítics (Vox hi entra en joc), conclaves al Vaticà (la conclusió del papa sobre la pederàstia és que en té la culpa... Satanàs!)».

L’espectacle fa un repàs de la Creació, el Diluvi Universal, Moisès i les Taules de la Llei, la torre de Babel, el naixement de Jesús i els miracles. «Continuem satiritzant les coses més sagrades», afirmen.

 

 

 

 

Xavi_CastilloACUA1a Xavi_CastilloACUA2

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464