Saltar apartados

La Facultat de Dret celebra Sant Raimundo amb la graduació de 300 estudiants de les seues deu titulacions

Fernando Rodes Lloret, metge especialista en Medicina Legal i Forense i José Luis Iglesias Buhigues, primer degà de la Facultat de Dret seran els encarregats de saludar les noves promocions

 

Alacant. Dimarts, 18 de febrer de 2020

El paranimf de la Universitat d’Alacant acollirà, entre aquest dijous i divendres, la graduació de 313 –dels 554 que es van graduar el curs passat– estudiants de les deu titulacions que alberga la Facultat de Dret en el marc de la celebració dels actes en honor al patró dels juristes, Sant Raimon de Penyafort.

La graduació començarà el dijous, dia 20 a les 17 hores, amb el lliurament dels diplomes als estudiants egressats en les titulacions de Criminologia, Relacions Laborals i Recursos Humans, Gestió i Administració Pública, Màster Universitari en Investigació Criminal i Ciències Forenses i màster universitari en Gestió Administrativa. La lliçó magistral serà a càrrec de Fernando Rodes Lloret, metge especialista en Medicina Legal i Forense i professor associat del Departament de Psicologia de la Salut de la Universitat d’Alacant. També es farà lliurament de la distinció a empreses i institucions que col·laboren amb la Facultat de Dret a l’Hospital Psiquiàtric Fontcalent.

El divendres tindrà lloc la segona part de la graduació amb el lliurament dels diplomes als estudiants egressats en Dret, DADE (doble grau en Dret i Administració i Direcció d’Empreses), DECRIM (doble grau de Dret i Criminologia), el màster universitari en Dret Ambiental i de la Sostenibilitat i el màster universitari en Dret de Danys. En aquesta ocasió l’encarregat de dirigir-se als alumnes serà José Luis Iglesias Buhigues, primer Degà de la Facultat de Dret i Catedràtic de Dret Internacional Privat. La distinció a empreses i institucions es lliurarà el divendres al Col·legi Provincial de l’Advocacia d’Alacant.

Els actes conclouran amb les intervencions d’egressades i egressats en representació de les titulacions i del degà de la Facultat, Pedro Femenía.

 

SAN_RAIMUNDO_PENAFORT1

Imatge d'arxiu de graduacions de la Facultat de Dret
 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464