Saltar apartados

La Universitat d'Alacant celebra el Dia Mundial de la Llengua Materna

La Facultat de Filosofia i Lletres organitza un acte dijous a les 11.30 hores amb la lectura de textos en la llengua de cadascun dels participants

 

Dia_LlenguaMaterna1

 

Alacant. Dimecres, 19 de febrer de 2020

La Universitat d’Alacant celebra dijous el Dia Mundial de la Llengua Materna, instaurat per la UNESCO amb el propòsit d’impulsar la diversitat lingüística i cultural i el multilingüisme. La Facultat de Filosofia i Lletres és l’encarregada d’organitzar aquest acte amb l’objectiu de reivindicar-les i que no es perden.

L’acte començarà a les 11.30 hores en el monòlit que hi ha davant la Facultat de Filosofia i Lletres amb la intervenció del degà, Juan Mesa, i continuarà amb intervencions en nou llengües diferents, com el romanès, gallec, asturià, portuguès, purépetxa o malai, entre d’altres, a més de diferents versions del català (central, de Mallorca o de les comarques del sud) i de l’espanyol (de Mèxic, Colòmbia o Cuba).

L’acte comptarà també amb dues commemoracions, pel centenari de Mario Benedetti, a càrrec d’Eva Valero, i per l’any de l’escriptora Carmelina Sánchez Cutillas, a càrrec de Maribel Guardiola. La cloenda serà a càrrec dels directors dels departaments de Filologia Catalana, i de Filologia Espanyola, Lingüística General i Teoria de la Literatura.Notícies relacionades:

Els sons de les llengües maternes, en el recital de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464