Saltar apartados

La Universitat d'Alacant participa en la segona edició d'UNIferia, fira virtual d'estudis universitaris

L’objectiu d’aquest saló virtual és ajudar els estudiants a obtenir tota la informació relativa a l’oferta acadèmica de 54 universitats espanyoles. Enguany, com a novetat, es fa també la fira de postgrau

 

UA_Uniferia

 

Alacant. Dilluns, 17 de febrer de 2020

La Universitat d’Alacant participa, per segon any, en la segona edició del saló virtual UNIferia, que organitza la Crue Universitats Espanyoles entre el 17 i el 28 de febrer, dedicada als estudis de grau, i del 23 al 27 de març la primera edició dedicada als estudis de postgrau. L’objectiu d’aquest saló virtual és ajudar els estudiants a obtenir tota la informació relativa a l’oferta acadèmica de 54 universitats espanyoles.

Així, mitjançant la plataforma en línia d’UNIferia, les universitats comunicaran de manera personalitzada a les persones interessades les propostes de titulacions de grau, els diferents sistemes d’accés, de beques, possibilitats d’internacionalització i els passos necessaris per a fer la matrícula. A través d’aquesta plataforma virtual, els i les potencials estudiants podran vèncer les fronteres geogràfiques i temporals, informar-se i interactuar amb els diferents serveis d’informació i orientació de les institucions participants, amb un format modern i accessible.

 

Uniferia1

UNIferia és una plataforma atractiva i en format responsive, que s’adapta als dispositius mòbils, es podrà obtenir atenció personalitzada sobre informació i orientació de cada universitat. En el punt d’informació principal, els usuaris trobaran dades generals sobre el Sistema Universitari Espanyol, i també un cercador per a localitzar títols de les universitats participants en la fira, bé per branca de coneixement o bé per àmbit geogràfic.

Conèixer l’oferta dels títols de grau i màster, els diferents sistemes d’accés, les opcions de beques o d’internacionalització poden ser factors decisius per al futur professional dels joves. Per aquesta raó, el Grup de Treball dels Serveis d’Informació i Orientació Universitària (SIOU) ha posat en marxa aquest saló virtual, una eina que millora els canals de comunicació i garanteix la igualtat d’oportunitats sense les limitacions que tenen les tradicionals fires d’Educació Superior.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464