Saltar apartados

Ontinyent presenta el seu I Pla Estratègic de Joventut desenvolupat per la Universitat d'Alacant

El rector, Manuel Palomar, va assistir aquest dimecres a la presentació al costat del degà de la Facultat d'Econòmiques, Raúl Ruiz Callado i l'investigador principal del projecte, Javier Ortega

 

Ontinyent
Ontinyent2
Ontinyent3

 

Ontinyent. Dijous, 20 de febrer de 2020

El rector de la Universitat d’Alacant va assistir aquest dimecres a la presentació del I Pla Estratègic de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, un projecte que ha sigut desenvolupat pel Departament de Sociologia de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials després del conveni rubricat a l’abril del passat any per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el rector de la universitat alacantina.

La presentació va tenir lloc en un acte públic al Centre Cultural Caixa Ontinyent en el qual el rector va felicitar Ontinyent per «ser pioner a fer la radiografia de tota una generació, des dels 12 fins als 30 anys que pensa i actua de manera diferent».

El Pla és fruit de la col·laboració entre el Departament de Sociologia de la Universitat d’Alacant que ha coordinat les regidories de Joventut i Educació per a fer-ho realitat a través de diversos tallers de participació i estudis per a fer una planificació de les polítiques públiques de joventut a Ontinyent fins a l’any 2023.

Ruiz Callado i Ortega van explicar durant la presentació del I Pla Estratègic de Joventut d’Ontinyent que el document naix d’una curós procés de diagnòstic en què han participat els mateixo joves de la localitat, individualment i a través de moltes associacions, segons els investigadors «la joventut s’enfoca moltes vegades com una simple etapa transitòria. Amb aquesta investigació, els mateixos joves han pogut oferir un diagnòstic propi que va més enllà de l’estereotip».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464