Saltar apartados

Bambalina Teatre Practicable porta 'Hamlet' al Paranimf de la UA

 

Hamlet1
Hamlet2
Hamlet3

 

Alacant. Dimarts, 25 de febrer de 2020

La companyia de teatre de València Bambalina Teatre Practicable representa demà dimecres, 26 de febrer, l’obra Hamlet, de William Shakespeare, en versió de Jaume Policarpo. El Paranimf acollirà aquesta representació a les 11.30 hores, inclosa en la programació Cultural de la UA (ACUA) i en una sessió especial per a IES, encara que oberta també al públic general (entrada 3 euros en taquilla del Paranimf)

Bambalina Teatre integra en les seues representacions actors, titelles, objectes i imatge. Els seus components afirmen que «volem fer el més difícil de la manera més senzilla perquè ens resulta molt més fàcil trobar la bellesa en les coses més senzilles, la profunditat en les paraules més clares i la veritat en els impulsos més purs. I Hamlet és, precisament, tot això: teatre vertader nascut de l’impuls més noble».

Sinopsi

Dinamarca. El príncep Hamlet, encara trasbalsat per la mort sobtada del pare, presencia l’aparició del seu espectre, que li demana venjança pel seu assassinat. Aquest serà el desencadenant que arrossega Hamlet a desemmascarar els responsables i executar, sense pietat, la seua venjança. «Plantegem el repte amb titelles que representen els personatges i un sol intèrpret demiürg bussejant dins d’una obra com qui arriba a un nou planeta inexplorat, completament sol, com s’està dins d’un somni».

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464