Saltar apartados

L'expresident del CSIC Cristóbal Torres inaugura un Seminari sobre Ciència i Veritat en la Seu Ciutat d'Alacant

 

Seminari_CienciaVerdadAlacant. Dilluns, 24 de febrer de 2020

Demà dimarts, 25 de febrer, a les 18.45 hores, comença el I Seminari sobre Sociologia del Coneixement i de la Ciència: «Ciència i veritat», a la Seu Ciutat d’Alacant (Sant Ferran, 40) amb la conferència inaugural «En defensa de la racionalidad sociològica», a càrrec del professor Cristóbal Torres Albero, catedràtic de Sociologia i president del CIS (Centre d’Investigacions Sociològiques) durant el període 2016-2018. Benjamín Oltra y Martín de los Santos, catedràtic de Sociologia, col·laborador emèrit honorífic del Departament de Sociologia I de la UA i codirector del seminari, presentarà el conferenciant.

L’acte inaugural comptarà amb la participació de María José Rodríguez, vicerectora de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat de la UA, Raúl Ruiz, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, i María Jiménez, directora del Departament de Sociologia I.

Després de la conferència inaugural tindrà lloc un diàleg entre José Antonio Rodríguez (catedràtic de Sociologia de la UB), Luis Manuel Ayuso (professor titular de la UMA) i Juan Ferrer (professor col·laborador honorífic de la UA), membres del Theory Group, convidats i assistents.

El dia 26 a les 11.30 hores, el seminari es trasllada a la Biblioteca Max Weber del Departament de Sociologia I (Campus UA) amb una sessió de presentació del llibre Sociedad, vida y teoría (segona edició) publicat pel Centre d’Investigacions Sociològiques a càrrec dels autors (Alejandro Mantecón, Christian Oltra, José Ignacio Garrigós i Benjamín Oltra), així com la presentació del lloc web http://www.theorygroup.es dissenyat i gestionat per la direcció d’aquest seminari.

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464