Saltar apartados

L'investigador José Miguel Mulet parlarà a la Seu Ciutat d'Alacant d'estratègies enganyoses de la publicitat en aliments per a la cura de la salut de les dones

La xarrada s’inclou en el seminari Salut, Dones i Gènere que organitza l’Aula de la Salut

 

Alacant. Dimecres, 26 de febrer de 2020

José Miguel Mulet, titular del Departament de Biotecnologia de la Universitat Politècnica de València i director d’una línia d’investigació en l’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (IBMCP) impartirà, demà dijous 27 de febrer a les 18.30 hores, la xarrada «Que no nos engañen. Estrategias de la publicidad de alimentos dirigidos al cuidado de la salud de las mujeres», a la Seu Universitària Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4). La xarrada s’emmarca en el seminari Salut, Dones i Gènere que organitza l’Aula de la Salut de la Seu, coordinat per Carmen Vives Cases, vicedegana d’Investigació, Postgrau i Internacionalització de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA i catedràtica de Salut Pública.

 

José Miguel MuletJMiguel_Mulet

Dénia, 1973. És llicenciat en Química i doctor en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de València. Professor titular del Departament de Biotecnologia a la Universitat Politècnica de València, dirigeix una línia d’investigació en l’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes (IBMCP) que tracta de desenvolupar plantes tolerants a la sequera o al fred. També dirigeix el màster en Biotecnologia Molecular i Cel·lular de Plantes.

En la seua faceta de divulgador científic, ha publicat els Los productos naturales ¡vaya timo!; Comer sin miedo; Medicina sin engaños; La ciencia en la sombra, Transgénicos sin miedo; i ¿Qué es comer sano? a més de nombrosos articles divulgatius en premsa digital i conferències a nivell nacional i internacional. És autor de la secció Ciencia sin ficción en El País Semanal i del blog Tomates con genes. Des de setembre de l’any 2017 col·labora en la secció escèptica del programa «Hoy por hoy» de la Cadena Ser.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464