Saltar apartados

Laura Soler presenta el seu llibre Conversa amb Ximo Caturla a la Seu ciutat d'Alacant

El rector Manuel Palomar presidirà l’acte al costat de l’autora Laura Soler, l’escriptor Ximo Caturla, el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés, i Vicent Vidal, prologuista del llibre

Presentacio_llibre_LauraSoler

 

Alacant. Dilluns, 24 de febrer de 2020

La Seu Universitària Ciutat d’Alacant (Ramón y Cajal, 4) acollirà demà dimarts 25 de febrer, a les 20 hores, la presentació del llibre Conversa amb Ximo Caturla, de Laura Soler. El rector Manuel Palomar presidirà l’acte al costat de l’autora Laura Soler, doctora en Filologia Hispànica i diputada de les Corts Valencianes; l’escriptor Ximo Caturla; el vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Carles Cortés; i Vicent Vidal, professor de la UA i autor del pròleg del llibre. L’acte està coorganitzat per la Càtedra Enric Valor, el vicerectorat de Cultura, Esport i Llengües i la Seu Universitària Ciutat d’Alacant.

En Conversa amb Ximo Caturla: El plaer de narrar amb el cor a la mà (Publicacions de la Universitat d’Alacant), l’escriptor alacantí conversa sense embuts amb Laura Soler, doctora en Filologia, activista i política mordaç. L’afany creador, el compromís amb la llengua i la cultura, el debat polític i la vida mateixa se citen en aquesta llarga i fecunda conversa que no perd gens de l’afabilitat i la familiaritat que caracteritzen a l’escriptor.

Joaquim Gonzàlez Caturla (Alacant, 1951) és un dels principals escriptors valencians en llengua catalana. Amb una trajectòria molt consolidada, tant en literatura juvenil com en literatura per a adults, va pertànyer a la generació de recol·lectors de rondalles dels anys 80 que van seguir el camí que havia marcat Enric Valor.

 

Laura_Soler

 

Laura Soler Azorín (Alacant, 1980) és doctora en Filologia Hispànica per la Universitat d’Alacant, autora de diverses publicacions sobre el fenomen de les telenovel·les llatinoamericanes. Ha publicat el llibre Conversa amb Bernat Capó, del camp de l’etnopoètica, i ara continua amb aquest títol sobre Ximo Caturla.

Professionalment s’ha dedicat a la gestió en l’àmbit de la discapacitat i també a la docència com a professora a la Facultat d’Educació de la UA, una ocupació que ha deixat recentment per a incorporar-se com a diputada a les Corts Valencianes.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464