Saltar apartados

Presentació dels llibres de la col·lecció Rafael L. Ninyoles

 

Presentacion_llibres

 

Alacant. Dijous, 27 de febrer de 2020

La Facultat de Filosofia i Lletres ha acollit la presentació dels primers volums de la col·lecció Rafael L. Ninyoles editats per la Direcció General de Política Lingüística. Els llibres obra dels professors de la Universitat d’Alacant, Lluís Català i Clemente Penalva el primer L’ús de les llengües en la comunicació telemàtica de l’administració local i de Vicenta Tasa i Anselm Bodoque, de la Universitat de València el segon, La igualtat de les llengües en l’administració: un problema per resoldre, tracten qüestions relacionades amb la desigualtat que pateix el valencià en l’administració local.

L’acte ha sigut presentat pel vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés, el degà de la Facultat de Filosofia i Lletres, Juan Francisco Mesa, la directora del Departament de Filologia Catalana, Marinela Garcia, el director de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana a Alacant, Antoni Mas i el director general de Política Lingüística, Rubén Trenzano. 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464