Saltar apartados

L'Aula Universitària d'Ibi triplica l'oferta de la UA al municipi

La nova extensió universitària s’ha inaugurat aquest dimarts i se suma al Museu de la Biodiversitat i a l’Estació Biològica Torretes

 

Aula_Ibi1
Aula_Ibi2
Aula_Ibi3
Aula_Ibi4b

 

 

Ibi. Dimecres, 15 de gener de 2020

 

La capital del joguet pot presumir, des d’ahir, de comptar amb una oferta triple de la Universitat d’Alacant després de la inauguració de l’Aula Universitària en un acte celebrat al Centre Cultural Salvador Miró en què el vicerector de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés, i la regidora d’Educació, Nuria Guillem, van descobrir la placa que identifica la nova extensió universitària.

 

Cortés va destacar que «la Universitat d’Alacant sempre ha estat present a Ibi. Compta amb el Museu de la Biodiversitat i també amb l’Estació Biològica de Torretes. El pas que avui fem demostra que des de la UA creiem en la ciutat i en la comarca a través de la nova aula universitària que aportarà tota l’oferta de la nostra universitat a partir d’ara també a Ibi».

 

L’alcalde, que no va poder assistir a l’acte, va dedicar unes paraules a través de la tinent d’alcalde, María José Herrero. Rafael Serralta es va referir a la inauguració de l’aula com «una satisfacció poder posar a la disposició de la ciutadania aquesta mena d’espais que fomenten la cultura, la formació i l’educació de qualitat. Espais que permeten l’intercanvi de coneixement acadèmic i que tindrà una gran acollida en el municipi».

 

A l’acte van assistir, per part de la Universitat d’Alacant, a més de Carles Cortés, la vicerectora d’Investigació i Transferència del Coneixement, Amparo Navarro, el degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Raúl Ruiz Callado, el director del Secretariat d’Investigació, Juan Mora, la directora del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, Mar Iglésias, i la directora de la Seu Universitària de Villena, María Ángeles Alonso. Per part de l’Ajuntament d’Ibi, a més de la regidora d’Educació, també hi va participar la tinent d’alcalde, María José Herrero.

 

L’acte es va completar amb la interpretació de l’obra Cementeri de flors de l’Aula de Dansa de la Universitat d’Alacant.

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464