Saltar apartados

La UA promou l'ús del vehicle compartit en els desplaçaments a la universitat

Avui s’ha lliurat el premi al guanyador del I Repte ‘Mou-te per la UA’ que recompensa els quilòmetres sostenibles fets pels usuaris a través de l’aplicació Ciclogreen

 

Alacant. Dilluns, 13 de gener de 2019

L’Oficina d’Ecocampus de la Universitat d’Alacant, que depèn del Vicerectorat de Campus i Tecnologia ha implantat una eina que ofereix la possibilitat de compartir cotxe per a desplaçar-se a la Universitat. A través de l’aplicació Ciclogreen, que ja s’usa per a comptabilitzar els quilòmetres sostenibles que facen els usuaris i que permet participar en els reptes «Mou-te per la UA», ofereix la possibilitat de contactar amb persones que facen el mateix trajecte i conversar a través d’un xat privat dins de l’aplicació sense necessitat de donar dades personals amb l’objectiu de fomentar que els membres de la comunitat universitària puguen trobar companys de trajecte i reduir d’aquesta manera l’impacte ambiental dels vehicles que es desplacen diàriament al campus.

Per a accedir a aquesta utilitat només és necessari descarregar-se l’aplicació Ciclogreen, –disponible tant per a Android com per a IOS– i registrar-s’hi amb el correu electrònic de la UA. A partir d’aquest moment els usuaris ja poden accedir al menú «compartir cotxe» per a trobar usuaris que facen el mateix trajecte.

El vicerector de Campus i Tecnologia, Rafael Muñoz, ha explicat que «es tracta d’una nova eina que hem implementat en l’aplicació que promou els desplaçaments sostenibles al campus i que alhora ofereix un servei que pot aprofitar qualsevol membre de la comunitat universitària».

 

Muevete_UA

Repte «Mou-te per la UA»

Aquest mateix dilluns s’ha lliurat el premi al I Repte «Mou-te per la UA» del curs que s’ha desenvolupat entre l’11 de novembre i el 13 de desembre. La guanyadora ha sigut Sandra Puig Alonso que ha triat una targeta regal d’Amazon de 50 euros del catàleg de premis Ciclogreen on els guanyadors dels reptes poden triar el seu premi, una de les novetats d’enguany.

Puig ha fet 220 quilòmetres sostenibles, comptabilitzats per l’aplicació imprescindible per a poder participar en el repte, que ha sumat un total d’11.326 quilòmetres en el període comprès entre l’11 de novembre i el 13 de desembre fets amb bicicleta, corrents, amb patins o a peu.

El pròxim 17 de gener finalitza el segon repte del curs, que porta en marxa des del passat 16 de desembre. En total es faran vuit reptes que finalitzaran el pròxim 16 d’octubre.

 

 

 

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464